Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ok yayı görmek

Rüyada ok yayı görmek

Rüyada ok yayı görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, maddi zararlara uğrayacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada ok yayı gördüyseniz:

  • Kendinize hakim olmayı başarabilirseniz, aslında son dakika değişikliklerinin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yay ve ok görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine yorulur.

Rüyada ok ve yay görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına inanılır.

Rüyada ok ve yay kullanmak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada ok yayı görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına işarettir.

Rüyada yayılan inek görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatak yayı görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine işarettir.

Rüyada yay atmak dertlerin sonlanacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada yay kullanmak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments