Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ok ve yay görmek

Rüyada ok ve yay görmek

Rüyada ok ve yay görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, işlerinin kolaylaşacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ok ve yay gördüyseniz:

  • Üstünüze düşeni yerine getirmemeniz durumunda ilişkilerde problemler yaşanabilir.

Rüyada yay ve ok görmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına tabir olunur.

Rüyada ok ve yay görmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına delalet eder.

Rüyada ok ve yay kullanmak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına delalet eder.

Rüyada ok yayı görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatak yayı görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yay burcu görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine tabir olunur.

Rüyada yay görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yay atmak rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments