Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yay atmak

Rüyada yay atmak

Rüyada yay atmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada yay atmak gördüyseniz:

  • Yardım nereden gelirse gelsin geri çevirmemenizde fayda var.

Rüyada yay atmak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ok yayı görmek haneye dertlerin gireceğine , sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ok ve yay görmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, zararların telafi edileceğine, makamını garantileyeceğine inanılır.

Rüyada yaylı yatak görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına yorulur.

Rüyada keman yayı görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yay ve ok görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada ok ve yay kullanmak kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına rivayet eder.

Rüyada yay görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments