Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ok ve yay kullanmak

Rüyada ok ve yay kullanmak

Rüyada ok ve yay kullanmak endişe ettiği konularda zarar edeceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, aydınlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada ok ve yay kullanmak gördüyseniz:

  • Haberini alacağınız hukuki bir değişiklik, yeni bir iş yükünün doğmasına neden olabilir.

Rüyada ok ve yay kullanmak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine işarettir.

Rüyada yay kullanmak değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalettir.

Rüyada ok ve yay görmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yay ve ok görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ok yayı görmek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatak yayı görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yay atmak zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada yaylı yatak görmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments