Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak yayı görmek

Rüyada yatak yayı görmek

Rüyada yatak yayı görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, huzurun kaçacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada yatak yayı gördüyseniz:

  • Diyete, spora başlayabilir, doktor kontrolüne önem verebilirsiniz.

Rüyada yaylı yatak görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, işinde zarar edeceğine yorulur.

Rüyada yatak yayı görmek hidayete ereceğine, işlerinin günden güne azalacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yay kullanmak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalettir.

Rüyada ok ve yay görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada keman yayı görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ok ve yay kullanmak gözünü en yukarılara dikeceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine işarettir.

Rüyada yayılan inek görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada ok yayı görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments