Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yay ve ok görmek

Rüyada yay ve ok görmek

Rüyada yay ve ok görmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, iş güç sahibi olacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yay ve ok gördüyseniz:

  • Taleplerinizi açıkça dile getirerek yolunuzda ilerlemeyi sürdürebilirsiniz.

Rüyada ok yayı görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yay ve ok görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, korkularının yok olacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ok ve yay kullanmak sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına delalettir.

Rüyada ok ve yay görmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yay kullanmak ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, kötü düşmana, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yay görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına işarettir.

Rüyada yay atmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaylı yatak görmek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments