Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yay kullanmak

Rüyada yay kullanmak

Rüyada yay kullanmak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına rivayet eder.

Rüyada yay kullanmak gördüyseniz:

  • Acele ile yanlış kararlar verebilirsiniz.

Rüyada yay kullanmak beklenen mirasın alınacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, huzura kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ok ve yay kullanmak hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine yorulur.

Rüyada yay burcu görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yayılan inek görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, oğlu evli ise boşanacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada ok yayı görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına inanılır.

Rüyada yaylı yatak görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ok ve yay görmek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, üzüntülerin gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yay ve ok görmek geçim derdinin kalmayacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments