Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yayılan inek görmek

Rüyada yayılan inek görmek

Rüyada yayılan inek görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, en büyük acılarının dineceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına tabir olunur.

Rüyada yayılan inek gördüyseniz:

  • Bazı hamlelerinizi gizlice gerçekleştirmek veya diğerlerinin işlerinize karışmasını engellemek amacında olabilirsiniz.

Rüyada yayılan inek görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, emeklerin boş yere harcanacağına işarettir.

Rüyada ok yayı görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet eder.

Rüyada keman yayı görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada yay atmak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine yorulur.

Rüyada yay burcu görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, hayatın temposunun yükseleceğine alamet eder.

Rüyada yaylı yatak görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada yay görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada ok ve yay görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, haneye bereket geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments