Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü tırnağı kesmek

Rüyada ölü tırnağı kesmek

Rüyada ölü tırnağı kesmek hataların düzeltileceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, engel teşkil edeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, parasız kalmaya, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü tırnağı kesmek gördüyseniz:

  • Gereken soruları sormanız bazı kişilerin hareketleri ya da katılımları hakkında açıklayıcı bilgilere ulaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada ölü tırnağı kesmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalettir.

Rüyada ölünün tırnağını kesmek hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinin tırnağını kesmek kudretinin yerine geleceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada ölünün tırnak kesmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada saç ve tırnak kesmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin tırnaklarını kesmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına inanılır.

Rüyada tırnaklarını kesmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına rivayet eder.

Rüyada kendi tırnağını kesmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, elindeki malların gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments