Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun suda boğulduğunu görmek

Rüyada oğlunun suda boğulduğunu görmek

Rüyada oğlunun suda boğulduğunu görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Gücünüzü veya yaratıcılığınızı gösteremeyeceğiniz seçimler yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada oğlunu suda boğulurken görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun suda boğulduğunu görmek sağlık sorunlarının biteceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada suda boğulduğunu görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulmuş kedi görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, işlerin günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun suda boğulduğunu görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının suda boğularak öldüğünü görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kötü günlerinin biteceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Zehra

Eltim rüyasında annen ve babaannemin bana küçük altınlarla çevrili altın kolyeler ve iki elin baştan aşağıya bilezikle doldurmuşlar ne anlama geliyor