Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda boğulduğunu görmek

Rüyada suda boğulduğunu görmek

Rüyada suda boğulduğunu görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, kötü günleri geride bırakacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Evde ihmal ettiğiniz veya hayal ettiğiniz değişiklikleri yerine getirebilir.

Rüyada başka birinin suda boğulduğunu görmek çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine yorulur.

Rüyada kızının suda boğulduğunu görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada suda boğulmaktan korkmak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada derin suda boğulmak büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine yorulur.

Rüyada ineğin suda boğulduğunu görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının suda boğulduğunu görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulan köpek görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına işaret eder.

Rüyada yeşil suda boğulmak bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments