Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun kıçını görmek

Rüyada oğlunun kıçını görmek

Rüyada oğlunun kıçını görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada oğlunun kıçını gördüyseniz:

  • Başka kişilerin sorunları veya kötü durumları nedeniyle kendinizi kötü hissetmeniz gerekmiyor.

Rüyada oğlunun kıçını görmek hem eğleneceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada kıçının açık olduğunu görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına delalet eder.

Rüyada bir kadının kıçını görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına işarettir.

Rüyada kıçının büyüdüğünü görmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık birinin kıçını görmek geçiminin yerinde olacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin kıçını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kıçını açmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, rızkında ve malından olacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada kendi kıçını görmek düşmanlarla beraber oturmaya, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments