Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıçının büyüdüğünü görmek

Rüyada kıçının büyüdüğünü görmek

Rüyada kıçının büyüdüğünü görmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, mali krize gireceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıçının büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Madddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olabilisiniz.

Rüyada kıçının büyüdüğünü görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, pek az kazanç getireceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına alamet eder.

Rüyada kıçını yıkadığını görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının kıçını görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıçından kurt çıktığını görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada kendi kıçını görmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada kıçına kına yakmak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi kıçını açık görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına işarettir.

Rüyada kadının kıçını görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments