Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının kıçını görmek

Rüyada bir kadının kıçını görmek

Rüyada bir kadının kıçını görmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, aklına giren şeytana uyacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının kıçını gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınız olabilir.

Rüyada kadının kıçını görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına delalet eder.

Rüyada bir kadının kıçını görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıçı açık kadın görmek borç batağına düşeceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalettir.

Rüyada kadın kıçı görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıçını göstermek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada kıçını yıkamak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, ekmeğinin azalacağına alamet eder.

Rüyada kendi kıçını açık görmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalet eder.

Rüyada kıçını boklu görmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments