Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıçını açmak

Rüyada kıçını açmak

Rüyada kıçını açmak yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, bolluk ve bereket geçireceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıçını açmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar veya size karşıt fikirdeki kişilerle mücadele edilmesi söz konusu olabilir.

Rüyada kıçını açmak büyük bir şöhrete sahip olunacağına, çekilen acıların unutulacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada oğlunun kıçını görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada kıçının açık olduğunu görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada kıçını büyük görmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalet eder.

Rüyada kıçını öpmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, önemli yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada kıçını silmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine alamet eder.

Rüyada kıçını göstermek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıçta kıl görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments