Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kıçını görmek

Rüyada kendi kıçını görmek

Rüyada kendi kıçını görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, kalkınacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kendi kıçını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sırlarınızı paylaşmanız sorun yaratabilir.

Rüyada birinin kıçını görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadının kıçını görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada kıçının büyüdüğünü görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada kocasının kıçını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi kıçını temizlemek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun kıçını görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına tabir olunur.

Rüyada kıçını görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, maddi zararının giderileceğine işaret eder.

Rüyada kıçını göstermek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments