Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıçının açık olduğunu görmek

Rüyada kıçının açık olduğunu görmek

Rüyada kıçının açık olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, işlerinin açılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıçının açık olduğunu gördüyseniz:

  • Karışık düşünceler işlerinizi engelleyebilir.

Rüyada kendi kıçını açık görmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına işarettir.

Rüyada kıçının açık olduğunu görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıçı açık kadın görmek geniş geniş yaşayacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kocanın kıçını görmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin kıçını görmek görmediği yerlere gideceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin kıçını görmek yeni siparişler alacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, arzuların yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi kıçını temizlemek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, malından ve parasından olacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıçta kıl görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, sorunların günden güne azalacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments