Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birinin kıçını görmek

Rüyada tanıdık birinin kıçını görmek

Rüyada tanıdık birinin kıçını görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık birinin kıçını gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyi şeyi yapmalısınız.

Rüyada tanıdık birinin kıçını görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada kıçını görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kazancını iki kat arttıracağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kıçta kıl görmek mutlu olacağına ve güleceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalettir.

Rüyada bir kadının kıçını görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin kıçını görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocanın kıçını görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıçını göstermek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada kendi kıçını temizlemek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments