Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin kıçını görmek

Rüyada bir erkeğin kıçını görmek

Rüyada bir erkeğin kıçını görmek sorunlarının çözüme kavuşacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin kıçını gördüyseniz:

  • Ziyaretinize gelen birisi yeni planlar üretmenize sebep olabilir.

Rüyada erkeğin kıçını görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin kıçını görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada kıçını yıkamak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kadının kıçını görmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kıçını açık görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, süzüleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada kendi kıçını görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada birinin kıçını temizlemek eline geçen malları tutamayacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek kıçı görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments