Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun boşandığını görmek

Rüyada oğlunun boşandığını görmek

Rüyada oğlunun boşandığını görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, sevineceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Rüyada oğlunun boşandığını gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların tekrar ele alınması gerekiyor olabilir.

Rüyada oğlunun boşandığını görmek gitmediği yerlere gideceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle boşanmak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, kazancının helal para olacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine delalet eder.

Rüyada boşanmak istediğini söylemek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakının boşandığını görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına delalettir.

Rüyada akrabalarının boşandığını görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine işaret eder.

Rüyada boşandığı karısını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının eşinden boşandığını görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun boşandığını görmek dertlerin artacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments