Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakının boşandığını görmek

Rüyada yakının boşandığını görmek

Rüyada yakının boşandığını görmek kıtlığın meydana geleceğine, borçların sonlandırılacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakının boşandığını gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya genel değişiklikler yeni fırsatları fark etmenizi sağlayabilir.

Rüyada bir yakının boşandığını görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına delalet eder.

Rüyada yakınının boşandığını görmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine işaret eder.

Rüyada bir yakınının boşandığını görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakının boşandığını görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine rivayet eder.

Rüyada boşanmak için imza atmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavga edip boşanmak yüzünün eskisi gibi güleceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşusunun boşandığını görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada bir akrabanın boşandığını görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments