Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşanmak istediğini söylemek

Rüyada boşanmak istediğini söylemek

Rüyada boşanmak istediğini söylemek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada boşanmak istediğini söylemek gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz parasal başlıklı haberler neticeye ulaşabilir.

Rüyada eşine boşanmak istediğini söylemek yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada boşanmak istediğini söylemek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada boşandığını söylemek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Rüyada boşanmak istediğini görmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına inanılır.

Rüyada kocasından boşanmak istemek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada eşinin boşanmak istediğini görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına işarettir.

Rüyada birinin boşanmak istediğini görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına delalet eder.

Rüyada kocasının boşanmak istediğini görmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, iftiraya uğrayacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments