Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle boşanmak

Rüyada eski sevgiliyle boşanmak

Rüyada eski sevgiliyle boşanmak çok iyi sonuçlar vereceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, şansının kendisinden yana olacağına, takdir edileceği işler yapacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle boşanmak gördüyseniz:

  • maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin boşandığını görmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle boşanmak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye para vermek sorunların çözüleceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kafa dağıtacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle bir yere gitmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yakalanmak geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi öpmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına yorulur.

Rüyada kızının eski sevgilisini görmek hak yemeyeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi öperken görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, ün yapmayı başaracağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments