Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının eşinden boşandığını görmek

Rüyada arkadaşının eşinden boşandığını görmek

Rüyada arkadaşının eşinden boşandığını görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının eşinden boşandığını gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirler, alışılmadık deneyimler ya da sıradışı yerlere yapılacak ziyaretler özel veya iş hayatınızda ilerleme sağlamanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada arkadaşının eşinden boşandığını görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada ölmüş eşinden boşanmak yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet eder.

Rüyada eşinden boşanmak istemek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, bilmediği duyguları tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinden boşanmak başkasıyla evlenmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinden boşandığını görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının eşinden ayrıldığını görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşımın boşandığını görmek onu cesaretlendireceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının boşandığını görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments