Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun boşandığını görmek

Rüyada çocuğunun boşandığını görmek

Rüyada çocuğunun boşandığını görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun boşandığını gördüyseniz:

  • Ev alım satımı, dekorasyon, tadilat, kiralama başlıklarında veya farklı alanlarda maddi açıdan olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada çocuğunun boşandığını görmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının boşandığını duymak duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne baba boşanmak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada evlenmek ve boşanmak etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına inanılır.

Rüyada kocasıyla boşanmak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin ve babanın boşandığını görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının boşandığını görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada akrabalarının boşandığını görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments