Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini oynarken görmek

Rüyada kendini oynarken görmek

Rüyada kendini oynarken görmek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, yenisinin başlayacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, borçları varsa ödeyeceğine, eve huzur dolacağına, zor zamanlar geçireceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalettir.

Rüyada kendini oynarken gördüyseniz:

  • Şimdilik sabırlı olmalısınız.

Rüyada tenis oynandığını görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçla oynandığını görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada oyun oynarken görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine alamet eder.

Rüyada kumar oynayıp kaybetmek gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, moral bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini top oynarken görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada oynayan gelin görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatının alt üst olacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini oynarken görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada oynayan dişi çekmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments