Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu tabutta görmek

Rüyada oğlunu tabutta görmek

Rüyada oğlunu tabutta görmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu tabutta gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada oğlunun tabutunu görmek yollarının açılacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunu tabutta görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, hayırlı haberlere, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına işaret eder.

Rüyada annemi tabutta görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu tabuta koymak sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin tabutunu görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, zor günlerin uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada tabutun içinde kendini görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada atatürkün tabutunu taşımak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesini tabutta görmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments