Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun tabutunu görmek

Rüyada oğlunun tabutunu görmek

Rüyada oğlunun tabutunu görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, çok daha fazla adım atacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına delalettir.

Rüyada oğlunun tabutunu gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissetmeniz üzerinizde baskı yaratabilir.

Rüyada oğlunun tabutunu görmek ömür boyu süreceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, asil kimselerden çıkacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu tabutta görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmeden tabuta girmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabutun içinde bebek görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, işlerinden belirsizlik olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının tabutunu taşımak üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık birini tabutta görmek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, kırgınlıkların geçeceğine işarettir.

Rüyada tabutun içine girmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, ruhen güzelleşeceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada ölen birini tabutun içinde görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments