Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun içinde kendini görmek

Rüyada tabutun içinde kendini görmek

Rüyada tabutun içinde kendini görmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, bir konuda destek alacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun içinde kendini gördüyseniz:

  • İşinize yaramayan şeylerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada ölmüş birini tabutun içinde görmek ömrünün uzun olacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına delalet eder.

Rüyada tabutun içinde ölmüş birini görmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini tabutun içinde görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, son model arabaya sahip olacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada tabutun içinde birini görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabutun içinde bebek görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına delalet eder.

Rüyada tabutun içinde kendini görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada ölen birini tabutun içinde görmek iyilik görüleceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun içinde görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments