Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişinin tabutunu görmek

Rüyada ölen kişinin tabutunu görmek

Rüyada ölen kişinin tabutunu görmek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, hayattan her istediğini alacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, verilen emeklerin heba olacağına alamet eder.

Rüyada ölen kişinin tabutunu gördüyseniz:

  • Her konuda yardım isteyeceksiniz.

Rüyada ölen kişiyi tabutta görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş kişinin tabutunu görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş kişiyi tabutta görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişinin tabutunu görmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, yeni ilişkiler kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü tabutta taşımak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına delalettir.

Rüyada atatürkü tabutta görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın birini tabutta görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına alamet eder.

Rüyada camide tabutlar görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments