Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin sigara içtiğini görmek

Rüyada ölmüş birinin sigara içtiğini görmek

Rüyada ölmüş birinin sigara içtiğini görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Sizi kısıtlayan veya kurallarını empoze eden kişiler olabilir.

Rüyada sigara içmeye çalışmak sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını sigara içerken görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada başkasını sigara içerken görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, başarısız ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bi başkasının sigara içtiğini görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına rivayet eder.

Rüyada annesinin sigara içtiğini görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sigara içerken yakalanmak sağlığının yerinde olacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızını sigara içtiğini görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanın sigara içtiğini görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, düşmanlarla beraber oturmaya delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments