Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevinde girmek

Rüyada cezaevinde girmek

Rüyada cezaevinde girmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cezaevinde girmek gördüyseniz:

  • Sizi engellemek amacıyla uydurulmuş haberler almanız ya da maksatlı dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Rüyada eşinin cezaevine girmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, saygınlığına leke sürüleceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine işarettir.

Rüyada ailecek cezaevine girmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, kazancın daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada suçsuz yere cezaevine girmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada cezaevinde girmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, isabetli adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada cezaevini girmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada açık cezaevine girmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, rızkının eksileceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cezaevi girmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada cezaevine girmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments