Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevinde yatmak

Rüyada cezaevinde yatmak

Rüyada cezaevinde yatmak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada cezaevinde yatmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya geleceğe yatırım söz konusu olabilir.

Rüyada cezaevinde yatmak kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, biraz olsun hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevine düşmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevine gireni görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına yorulur.

Rüyada oğlunun cezaevine girdiğini görmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına işarettir.

Rüyada cezaevinden çıkmak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada cezaevi kapısı görmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, hep dinç ve genç kalacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneyi cezaevinde görmek ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu cezaevinde görmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments