Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevi görmek

Rüyada cezaevi görmek

Rüyada cezaevi görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, açların doyacağına delalet eder.

Rüyada cezaevi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren işleriniz ilerlemeye müsait görünüyor.

Rüyada kardeşinin cezaevinden çıktığını görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşini cezaevinde görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, işinin en iyisi olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada cezaevini girmek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine rivayet eder.

Rüyada cezaevinde çalışmak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada cezaevinden kaçmak ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalet eder.

Rüyada cezaevindeki birini dışarda görmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevinde girmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine delalet eder.

Rüyada cezaevinden kurtulmak üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments