Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevini görmek

Rüyada cezaevini görmek

Rüyada cezaevini görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cezaevini gördüyseniz:

  • Karşı koymak veya kılınızı dahi kıpırdatmamak yerine, kibarca istenileni yapma çabanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada başkasını cezaevinde görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada cezaevinde olmak kafasını toparlayamayacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına işarettir.

Rüyada askeri cezaevine girmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada cezaevine gireceğini bilmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, esenliğe kavuşacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının cezaevine girdiğini görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi cezaevinde görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının cezaevine girdiğini görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments