Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunda yara görmek

Rüyada oğlunda yara görmek

Rüyada oğlunda yara görmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, ününün çoğalacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunda yara gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa sürpriz bir şekilde gelişen bir davette biriyle tanışacaksınız.

Rüyada oğlunda yara görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına inanılır.

Rüyada oğlunun yaralandığını görmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, musibetlerin yaşanacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına rivayet eder.

Rüyada okla yaralanmak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada yarayı temizlemek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada sırt yara görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsünde yara görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabancayla yaralanmak kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, işlerin canlanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tırnakta yara görmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments