Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırt yara görmek

Rüyada sırt yara görmek

Rüyada sırt yara görmek çocuklarının fazla olacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırt yara gördüyseniz:

  • Evde ya da aile ilişkilerinizde ufak tefek stres içeren durumlar yaşanabilir.

Rüyada sırtından bıçakla yaralanmak kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, her zaman çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada eşinin sırtında yara görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi sırtında yara görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun sırtında yara görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada sırt yarası görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada sırtta yaralar görmek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtının yara olduğunu görmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtımda yara görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments