Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okla yaralanmak

Rüyada okla yaralanmak

Rüyada okla yaralanmak tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına delalettir.

Rüyada okla yaralanmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı ortaya sermeniz olumlu karşılık görebilir.

Rüyada oğlunda yara görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına delalettir.

Rüyada oğlunun yaralandığını görmek kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, hakkıyla kazanca yorulmaktadır.

Rüyada okla yaralanmak sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada akrabanın yaralandığını görmek çok iyi işler yapılacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine alamet eder.

Rüyada dilinin yara olduğunu görmek mali gücünü yitireceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada vücudunda kırmızı yaralar görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına işarettir.

Rüyada kollarını yara görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzı yara görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, günah ve suç işleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments