Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun yaralandığını görmek

Rüyada oğlunun yaralandığını görmek

Rüyada oğlunun yaralandığını görmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun yaralandığını gördüyseniz:

  • Yalnız bunu fazla ciddiye alarak, ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Rüyada okla yaralanmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada oğlunda yara görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine işarettir.

Rüyada oğlunun yaralandığını görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada baştan yaralanmak kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, işlerin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada kafada yara kabuğu görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla karnından yaralanmak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada birinin yaralandığını görmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına yorulur.

Rüyada biri tarafından yaralanmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Neşe

Rüyamda 8 yaşındaki oğlumun sağ gözünün şiştiğini gördüm