Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabancayla yaralanmak

Rüyada tabancayla yaralanmak

Rüyada tabancayla yaralanmak iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada tabancayla yaralanmak gördüyseniz:

  • Doğru iletişim için, daha detaycı olunması gerekiyor.

Rüyada birinin tabancayla yaralandığını görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, hem hayatının kurtulacağına delalet eder.

Rüyada tabancayla yaralanmak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, zor durumlara düşeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla yaralandığını görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabancalı adamlar görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, bereketli günler geçirileceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının elinde tabanca görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına inanılır.

Rüyada tabanca kaybetmek hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine alamet eder.

Rüyada tabancayla kendini yaralamak hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabancayla sırtından vurulmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments