Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakana tokat atmak

Rüyada başbakana tokat atmak

Rüyada başbakana tokat atmak dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, bütçesinin genişleyeceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, eşlerin boşanacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada başbakana tokat atmak gördüyseniz:

  • Zekanızın çok iyi derecede çalışması sizi hırslı bir yapıdan uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Rüyada başbakana tokat atmak yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada başbakandan tokat yemek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine işarettir.

Rüyada bir arkadaşına tokat atmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına işaret eder.

Rüyada sevgiline tokat atmak başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğine tokat atmak darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada bir çocuğa tokat atmak çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, huzura kavuşacağına delalettir.

Rüyada başkasına tokat atmak uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisine tokat atmak kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments