Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğluna seslenmek

Rüyada oğluna seslenmek

Rüyada oğluna seslenmek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, aile hayatına adım atılacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğluna seslenmek gördüyseniz:

  • Ya da sizi duymama konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada oğluna seslenmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işarettir.

Rüyada birisine seslenmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada seslendiğini görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine seslenmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada ölen birine seslenmek kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına işarettir.

Rüyada ölmüş annenin seslendiğini görmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye seslenmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birine ismiyle seslenmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments