Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine ismiyle seslenmek

Rüyada birine ismiyle seslenmek

Rüyada birine ismiyle seslenmek tatsız durumların yaşanacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada birine ismiyle seslenmek gördüyseniz:

  • Ne yapacaksanız tek başınıza yapmalısınız.

Rüyada ismiyle seslenmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisine ismiyle seslenmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine ismiyle seslenmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşa seslenmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına alamet eder.

Rüyada anne diye seslenmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine işarettir.

Rüyada ölmüş annenin seslendiğini görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada isimle seslenmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneye seslenmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments