Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş annenin seslendiğini görmek

Rüyada ölmüş annenin seslendiğini görmek

Rüyada ölmüş annenin seslendiğini görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, hayallerin yarıda kalacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş annenin seslendiğini gördüyseniz:

  • Maddi yönden zorlanıyorsunuz.

Rüyada anne diye seslenmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına işarettir.

Rüyada ölmüş anneye seslenmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada annesine seslenmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş annenin seslendiğini görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine yorulur.

Rüyada anneye seslenmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işarettir.

Rüyada birisine seslenmek bereket ve zenginlik olacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına yorulur.

Rüyada arkadaşa seslenmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin seslendiğini duymak büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments