Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine seslenmek

Rüyada birisine seslenmek

Rüyada birisine seslenmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, kendini toparlayamayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada birisine seslenmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yanlış yaptıklarını anlatmaya çalışmanızın kimseye hiçbir faydası olamayabilir.

Rüyada birinin size seslendiğini görmek büyük üzüntüler olacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına inanılır.

Rüyada birinin sana seslendiğini duymak sevdikleri ile kavuşacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine işaret eder.

Rüyada oğluna seslenmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisine ismiyle seslenmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına işaret eder.

Rüyada isimle seslenmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada kardeşine seslenmek kişinin esenlik bulacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına tabir olunur.

Rüyada pencereden seslenmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına delalettir.

Rüyada çocuğuna seslenmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments