Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine seslenmek

Rüyada birine seslenmek

Rüyada birine seslenmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, işlerin devam edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, ana baba dualarının alınacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine seslenmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı olayların kendi istedikleri şekilde olması konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada birine adıyla seslenmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada isim seslenmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, ailesinden hayır göreceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine tabir olunur.

Rüyada ismiyle seslenmek kesesinin dolacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliye seslenmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada bağırarak seslenmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, aradaki buzları eriteceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliye seslenmek güç ve para kaybedeceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret eder.

Rüyada annesine seslenmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, rızık bolluğu içinde olacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşına seslenmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments