Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birine seslenmek

Rüyada ölen birine seslenmek

Rüyada ölen birine seslenmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke rivayet eder.

Rüyada ölen birine seslenmek gördüyseniz:

  • Davetler, organizasyonlar, ziyaretler çoğalabilir.

Rüyada ölmüş birine seslenmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine alamet eder.

Rüyada birine adıyla seslenmek tecrübe sahibi olacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada isim seslenmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine delalet eder.

Rüyada annesine seslenmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına yorulur.

Rüyada eşine seslenmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, yüksek diploma alacağına inanılır.

Rüyada arkadaşa seslenmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğine seslenmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada isimle seslenmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments