Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seslendiğini görmek

Rüyada seslendiğini görmek

Rüyada seslendiğini görmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, rahat yaşayacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada seslendiğini gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya birlikte yaşadığınız kişilerde değişikliklik yapmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada birinin size seslendiğini görmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, insanların hayranlığını kazanacağına, sıhhat kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencereden seslenmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada birine ismiyle seslenmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölünün seslendiğini duymak kâbus gibi günlerin geleceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne diye seslenmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine başka isimle seslenmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, hastalıklarının son bulacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına delalettir.

Rüyada babaya seslenmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye seslenmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments