Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye seslenmek

Rüyada eski sevgiliye seslenmek

Rüyada eski sevgiliye seslenmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye seslenmek gördüyseniz:

  • Gelişmeler nakit akışınızda rahatlama, işe yarar şekilde bütçe yapabilme ya da yeteneklerinizi paraya çevirme türünde etkileri olabilir.

Rüyada eski sevgiliye seslenmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliye seslenmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine işarettir.

Rüyada sevdiğine seslenmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada ölen birine seslenmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada isim seslenmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birine seslenmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine delalettir.

Rüyada arkadaşa seslenmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, ileri gideceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kocasına seslenmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments