Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odaya saklanmak

Rüyada odaya saklanmak

Rüyada odaya saklanmak kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada odaya saklanmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara direkt müdahale etmek isteyebilirsiniz.

Rüyada bir odada saklanmak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya alamet etmektedir.

Rüyada odada saklanmak daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına işaret eder.

Rüyada odaya saklanmak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada babasından saklanmak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada ekin tarlasına saklanmak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, rahatlığa erileceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığa saklanmak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, hasret çekenlerin buluşacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada birinden korkup saklanmak huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada attan saklanmak amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments